Boek 'Droogbloemen' Blomsterkrans

Een boek over Droogbloemen.

Als iemand mij vier jaar geleden had gezegd dat ik een boek zou maken, had ik dat niet kunnen geloven. Vaak heb ik (ook als klein meisje) gedroomd over het maken van een boek. En nu is het zover! Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier gewerkt aan het boek. Een boek waarin ik vertel over mijn gevoel van 'thuis', de natuur en zijn seizoenen en mijn passie voor bloemen. 

Wil jij meer weten over droogbloemen die wij gebruiken en het zelf maken van bloemenkransen en andere droogbloemen-creaties voor in je interieur. Maak nu aan de hand van dit boek de mooiste creaties met gedroogde bloemen. Droogbloemen zijn duurzaam, blijven lang mooi en kun je goed bewaren. In de jaren zeventig en tachtig waren ze helemaal in, daarna vergaarden ze stof en verdwenen uit de woonkamer. En kijk nu: droogbloemen zijn bezig aan een comeback.

In dit prachtige boek vertel ik over het ontstaan van Blomsterkrans en mijn ervaringen. Welke bloemen geschikt zijn om te drogen, en hoe je ze verwerkt tot een aantal mooie interieuritems met mogelijkheid om je eigen stijl te ontdekken. 

Chantana